עוגיות פטיש השניצל

מתכון של קארין גורן. עוגיות רכות מאוד, מומלץ לעשות איתן סנדוויץ עם מילויי מתוק….

• 200 גרם חמאה, רכה• 100 גרם אבקת סוכר

• ¾ 1 כוסות קמח (240 גרם)

אופן ההכנה :

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

במיקסר מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקמח עד לקבלת בצק רך.

מגלגלים לכדורים בגודל עגבניית שרי, ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

עוטפים את הצד המחורץ של “פטיש שניצל” בניילון נצמד (בשביל ההיגיינה. אם יש פטיש שניצל שמיועד רק לעוגיות- מקמחים אותו) ולוחצים על כדורי הבצק עד שהם משתטחים ומוטבעת בהם דוגמת הפטיש.

אופים כ-10 דקות, להזהבה קלה.

Leave a comment