סלט חסה פשוט טעים

מרכיבים:
חסה
עגבניות
גבינה בולגרית
בצל פרוס
חומץ בלסמי
שמן זית

מכינים קרוטונים כמו בסלט חסה למתחילים
חותכים את החסה (לאחר ששטפנו אותה) לפסים בעובי של 1-2 ס”מ
את העגבניות חותכים לרבעים או שמיניות (תלוי בגודל העגבניה)
את הבולגרית חותכים לקוביות קטנות של 1 ס”מ.
את הבצל נפרוס הפעם ללא חיתוך ונפרק אותו לטבעות שלמות.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
בקערה קטנה בצד מערבבים שמן זית וחומץ בלסמי טועמים ומוסיפים לסלט.
שימו לב:
מכיווון שהגבינה הבולגרית מלוחה מאוד יש לשים מלח בסוף וזאת רק לאחר שהסלט “ישב” בצד וספג קצת טעמים.

Leave a comment