מרכיבים:
חסה
עגבניות
גבינה בולגרית
בצל פרוס
חומץ בלסמי
שמן זית
חסה
עגבניות
גבינה בולגרית
בצל פרוס
חומץ בלסמי
שמן זית
מכינים קרוטונים כמו בסלט חסה למתחילים
חותכים את החסה (לאחר ששטפנו אותה) לפסים בעובי של 1-2 ס”מ
את העגבניות חותכים לרבעים או שמיניות (תלוי בגודל העגבניה)
את הבולגרית חותכים לקוביות קטנות של 1 ס”מ.
את הבצל נפרוס הפעם ללא חיתוך ונפרק אותו לטבעות שלמות.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
בקערה קטנה בצד מערבבים שמן זית וחומץ בלסמי טועמים ומוסיפים לסלט.
שימו לב:
מכיווון שהגבינה הבולגרית מלוחה מאוד יש לשים מלח בסוף וזאת רק לאחר שהסלט “ישב” בצד וספג קצת טעמים.