סלט חסה למתחילים

מרכיבים:
חסה
עגבניות שרי
6 פרוסות לחם
שום
שמן זית
מלח
לימון

מחממים תנור לחום של 200°.
מפזרים על הלחם שמן זית ושום כתוש מכניסים לתנור לזמן של 5-10 דקות (תלוי ביכולות התנור) עד שמתקבל טוסט זהוב.
מוציאים את הטוסטים מהתנור ושמים על צלחת על מנת שיתקררו.
חותכים את החסה לרוחבה לפסים בעובי של כ1-2 ס”מ.
את עגבניות השרי חותכים לחצי.
חותכים את הלחם לקרוטונים בגודל של כ1-2 ס”מ.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים שמן זית,לימון,מלח לפי הצורך.

One thought on “סלט חסה למתחילים

  1. Pingback: "חוג בישול" | סלט חסה פשוט טעים

Leave a comment