בסקוטי

עוגיות מעולות שקוצורת הצלחה עם עוקבים אחרי המתכון מילה במילה. הוא קצת ארוך ויש הרבה שלבים אבל התוצאות מדברות בעד עצמן.
שימו לב לחום התנור של ובשלב השני של האפייה יש לראות שהעוגיות נאפות ולא נשרפות.
הרכיבים
• 5 ביצים• 1 חב’ מרגרינה מומסת (נכון נכון אתם צודקים ! אבל… זה המתכון)

• 11/4 כוס סוכר

• 2 חב’ א. אפיה

• 2 חב’ סוכר וניל

• 1/2 כוס שמן

• 1 ק”ג קמח

• 2 כוס אגוזים לפי בחירה/פירות יבשים קצוצים ובגרסת הילדים שוקולד צ’יפס…

ההכנה

1. מערבבים ביחד ביצים חמאה סוכר אבקת אפייה סוכר וניל ושמן במיקסר עד שהתערובת תופסת “נפח”.

2. מוסיפים 1 ק”ג קמח – לאט –כמה שנכנס עד מרקם של בצק רך.

3. מוסיפים את האגוזים ולשים.

4. מחלקים ל-3 כדורים ונותנים להם לנוח 15 דקות.

5. יוצרים מכל כדור כיכר ארוכה ולא גבוהה ומניחים על תבנית אנגליש קייק הופכים על תבנית אפייה רגילה עם רווח בין הככרות. לחילופין ניתן לרדד את הבצק וליצור ביסקוטי בצורות.

6. חותכים את הככרות לפרוסות – לפי מה שאוהבים דק מאוד מאוד או עבות עבות.

7. אופים ב-°180 עד שעוגיות נהיות זהובות. לשים לב שלא אופים אותן יותר מידי

8. מחכים 1/2 שעה להתקררות הכיכרות.

9. מפרידים את העוגיות אחת מהשנייה ומסדרים אותן כאשר הן שכובות על הצד של רשת אפייה/תבניות

10. אופים ב-140 עד לייבוש מוחלט כ35-45 דקות.

11. מקררים, מאכסנים ונותנים לי לפחות 4 עוגיות לבקרת איכות.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s